Bliža se novo leto 2021, za katerega imamo zelo visoka pričakovanja in upanje, da bo veliko boljše od leta 2020, ki nas je znova in znova neprijetno presenečalo in nam izmikalo tla pod nogami.

Sparkler, Fireworks, Hand

Verjamem, da smo se vsi že naveličali sedenja in dolgočasenja doma zaradi epidemije in hočemo kmalu spet uživati v naravi, šoli, kinu, ob bazenih, na morju in v gorah, na smučanju brez skrbi pri omejitvah, ki jih nalaga covid, strahu pred okužbo in posledicah neupoštevanja pravil.

Zavedamo se, da 1. 1. 2021 ne bo vse spet normalno, vendar moramo skupaj ob upoštevanju nam podanih pravil poskusiti premagati covid in ga za vedno spoditi iz Slovenije.

Ob začetku novega koledarskega leta vam želim veliko uspehov v šoli, dosežkov, na katere boste ponosni, ter ljubezni in toplote, ki jo boste dobili in vrnili. Odkrijte svoje skrite talente ter bodite dovolj pogumni in drzni, da poskusite in premagate svoje strahove. Zapomnite si, če padete, se čim hitreje poberite in zravnajte ter hodite naprej po poti, ki si jo ustvarite in ste si jo zastavili vi sami.

Srečno in predvsem zdravo novo leto 2021 vam želim,

Ema Gumilar