Približuje se božič in s tem tudi počitnice. Verjamem, da si boste najverjetneje s svojo družino ogledali kakšen film. Zato vam bom zaupala nekaj mojih najljubših božičnih filmov.

Warm And Cozy, Popcorn, Coffee, Fireplace, Cozy, Warm

  1. Sam doma: Začeti sem morala s filmom, ki smo ga vsi že gledali velikokrat, saj ko se na sporedu pojavi film Sam doma, vemo, da smo začeli z božično sezono.
  2. Last christmas: Na drugem mestu mojega seznama je božični romantični film, katerega premiera je bila lansko leto in je hitro postal popularen. Takrat smo si ga še lahko ogledali v kinematografih,
  3. Krampus: Prvi dve mesti na mojem seznamu sta zasedeni z romantičnim filmom in komedijo, zato je moje tretje mesto morala biti grozljivka. Čeprav ni tako zelo grozna, je za tiste, ki imate radi malo adrenalina, primeren izbor.
  4. Grinch: Če pa niste oboževalci strašljivih in adrenalina polnih filmov, si oglejte ta animirani film, ki je zabaven in malce komičen.
  5. The princess switch: Za konec pa še ena romantična komedija, ki je bil prvič predvajana leta 2018 in govori o zamenjavi med dvema popolnoma različnima osebama.

Upam, da boste kljub trenutnim razmeram lahko uživali in si odpočili ob gledanju teh filmov.

Ema Gumilar